Dennis Hamers traint volgend seizoen Termien, maar wil eerst met Eendracht Maasmechelen het behoud verzekeren.
Volledig scherm
Dennis Hamers traint volgend seizoen Termien, maar wil eerst met Eendracht Maasmechelen het behoud verzekeren. © Bart Borgerhoff

E.Mechelen a/d Maas en Dennis Hamers blijven geloven in het behoud: “Zal er alles aan doen om Eendracht in eerste provinciale te houden”

voetbal eerste provincialeEersteprovincialer Eendracht Mechelen a/d Maas heeft de strijd om het behoud nog niet opgegeven. Integendeel. De hekkensluiter speelde tegen Alken een prima partij en boog een 0-2-achterstand om in een verdiende driepunter. Aanwinst Frank Kamps toonde zich met de winnende treffer meteen bepalend. Ondertussen blijft trainer Dennis Hamers hard werken om zijn team doorheen de volgende opdrachten te loodsen. “Op dit ogenblik telt slechts één zaak en dat is Eendracht in eerste provinciale te houden. Dit is de reeks waar de club thuishoort”, klinkt de Maasmechelse trainer strijdvaardig.

 1. Jordi Belin en Patro Eisden blijven zeges aan elkaar rijgen en winnen nu ook tegen Antwerp U23: “Een ‘zakelijke’ zege en zo blijven we op promotiekoers”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Jordi Belin en Patro Eisden blijven zeges aan elkaar rijgen en winnen nu ook tegen Antwerp U23: “Een ‘zakelijke’ zege en zo blijven we op promotie­koers”

  Patro Eisden blijft een haast foutloos parcours afleggen. Ook tegen de U23 van Antwerp trok Eisden verdiend aan het langste eind. Vlak voor de rust kopte Renson een voorzet van Ferber binnen en diep in de tweede helft nam Kevin Kis met een vrijschopdoelpunt vanop dertig meter alle twijfel weg. Met deze nieuwe driepunter blijven de paars-witten op promotiekoers.
  Maasmechelen
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.