Vorig jaar was Sasha Weemaes in de sprint sneller dan Gerben Thijssen en Emiel Vermeulen.
Volledig scherm
Vorig jaar was Sasha Weemaes in de sprint sneller dan Gerben Thijssen en Emiel Vermeulen. © Photo News

Dylan Groenewegen en Fabio Jakobsen toppen affiche Heistse Pijl: Sasha Weemaes en Timothy Dupont uitdagers

Wielrennen profsHet lijkt erop dat de Heylen Vastgoed Heistse Pijl zaterdag voer wordt voor een sprinter. Want zowel Fabio Jakobsen als Dylan Groenewegen staan op de deelnemerslijst. Aan Sasha Weemaes, vorig jaar winnaar, om het de Nederlanders lastig te maken.

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.