Dylan Derdaele op weg naar twee tweede plaatsen in Assen, waardoor de man uit Lommel ex-aequo leider in het kampioenschap van Porsche wordt.
Volledig scherm
Dylan Derdaele op weg naar twee tweede plaatsen in Assen, waardoor de man uit Lommel ex-aequo leider in het kampioenschap van Porsche wordt. © Ivan Tarantsov / RV

Dylan Derdaele na voorlaatste weekend in Porsche Carrera Cup Benelux ex-aequo leider voor finale in Duitsland

autosportIn de marge van de DTM-meeting in het Nederlandse Assen werkte ook de Porsche Carrera Cup Benelux zijn vijfde afspraak van het seizoen af. Dylan Derdaele was vastberaden om de kloof met de leider te verkleinen in de aanloop naar de finale meeting. De ex-kampioen slaagde daar met verve in en trekt als leider naar Hockenheim voor de twee afsluitende races.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.