Dylan De Belder viert zijn tweede goal van de avond. Hij zit dit seizoen aan zes competitiedoelpunten.
Volledig scherm
Dylan De Belder viert zijn tweede goal van de avond. Hij zit dit seizoen aan zes competitiedoelpunten. © Belga

Dylan De Belder (SK Deinze) na 3-0-zege tegen Virton: “Hadden meer dan drie keer moeten scoren”

Voetbal 1BDylan De Belder (29) was vrijdagavond beslissend voor SK Deinze. Dankzij zijn vijfde en zesde doelpunt zetten de oranjehemden hekkensluiter Virton opzij. Deinze deelt nu de tweede plaats met RWDM en Waasland-Beveren.

 1. Trainer Vincent Euvrard blij met wintertransfers: “Nu droom van club en fans proberen waar te maken, RWDM naar 1A brengen”
  voetbal 1B

  Trainer Vincent Euvrard blij met winter­trans­fers: “Nu droom van club en fans proberen waar te maken, RWDM naar 1A brengen”

  Niet alleen werden vier nieuwe spelers in minder dan een week tijd aangetrokken, RWDM slaagde er ook in om last minute een winterstage in te lassen in het nationaal sportcentrum van Tubeke. Het mag duidelijk zijn dat trainer Vincent Euvrard niets aan het toeval wil overlaten om zijn jongens in ideale omstandigheden aan de start van deel twee van de competitie te brengen. Vrijdag krijgt RWDM Lommel op bezoek
 2. Mario Nobels (Olympia Wijgmaal) kijkt al uit naar hoofdtrainerschap vanaf volgend seizoen: “Dat is altijd mijn ambitie geweest”
  voetbal tweede nationale B

  Mario Nobels (Olympia Wijgmaal) kijkt al uit naar hoofdtrai­ner­schap vanaf volgend seizoen: “Dat is altijd mijn ambitie geweest”

  Gezien de omstandigheden deed Olympia Wijgmaal het niet onaardig tegen KVK Tienen afgelopen zondag, aangezien de trainersstaf amper aan elf fitte spelers geraakte. Die staf en bij uitbreiding de sportieve cel is ondertussen al bezig met het huiswerk voor volgend seizoen, zeker nu met huidig T2 Mario Nobels de nieuwe trainer gekend is.