Dylan De Belder viert één van zijn zeven competitiedoelpunten. Hij verlengde bij SK Deinze voor drie seizoenen.
Volledig scherm
Dylan De Belder viert één van zijn zeven competitiedoelpunten. Hij verlengde bij SK Deinze voor drie seizoenen. © BELGA

Dylan De Belder drie jaar langer bij SK Deinze: “Als spits is hij vrij compleet”

VOETBAL 1BZoals werd verwacht, zal Dylan De Belder ook volgend seizoen de kleuren van SK Deinze verdedigen. De Waalse aanvaller tekende deze week een contract van drie seizoenen. Trainer Wim De Decker gelooft in de 29-jarige aanvaller.

 1. Trainer Fanny Schamp (SV Anzegem): “Misschien wat steviger in de duels gaan”
  voetbal derde nationale A

  Trainer Fanny Schamp (SV Anzegem): “Misschien wat steviger in de duels gaan”

  Zondag trekt derdenationaler SV Anzegem naar het ambitieuze SV Diksmuide uit eerste provinciale, voor zijn eerste wedstrijd in de Beker van België. Promovendus Diksmuide trok in het tussenseizoen de ervaren coach Allan Deschodt (voordien FC Gullegem) aan. “Hij kent het klappen van de zweep, dat is een goede zaak”, weet Anzegemtrainer Fanny Schamp. “Alleen als je tegen goede tegenstanders speelt, weet je precies hoe ver je staat.”
 2. Bart De Durpel speelt zondag met Voorde-Appelterre na 10 maanden eerste match met inzet: “Dringend op zoek naar meteen inzetbare spits”
  Voetbal 3NA

  Bart De Durpel speelt zondag met Voor­de-Appelterre na 10 maanden eerste match met inzet: “Dringend op zoek naar meteen inzetbare spits”

  Ze hebben er zowat tien maanden moeten op wachten, maar fusieclub Voorde-Appelterre speelt zondag eindelijk nog eens een wedstrijd met inzet. In de eerste ronde van de Beker van België wacht de aantrekkelijke confrontatie met eersteprovincialer KVV Ardennen. Een niet te onderschatten tegenstander die tot op heden al een degelijke voorbereiding afwerkte. In de enige oefenwedstrijd tot nog toe speelde Voorde-Appelterre gelijk op het veld van Elene-Grotenberge.
 1. Derdeprovincialer Grimbie 69 ontvangt Eendracht Termien voor de beker van België: “Leuke affiche, maar het wordt afzien”
  Voetbal Limburg

  Derdepro­vin­ci­a­ler Grimbie 69 ontvangt Eendracht Termien voor de beker van België: “Leuke affiche, maar het wordt afzien”

  Dit weekend start de eerste ronde van de Beker van België. Met de komst van derde nationaler Eendracht Termien treft Grimbie zondagmiddag meteen een leuke affiche. Toch kijkt trainer Ralf Wevers ie wat ongelukkig naar deze confrontatie uit. “Deze wedstrijd zal veel kijklustigen naar het terrein lokken, maar door de vele afwezigen wordt het meer dan waarschijnlijk een ongelijke strijd”, baalt Wevers.