Dylan Audenaert scoorde vorig weekend in blessuretijd de gelijkmaker voor Walem.
Volledig scherm
Dylan Audenaert scoorde vorig weekend in blessuretijd de gelijkmaker voor Walem. © Mpics

Dylan Audenaert en FC Walem willen na eerste punt ook zege tegen VV Duffel: “Winnen is een must”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE ATweedeprovincialer FC Walem leek vorig weekend af te stevenen op een derde nederlaag op rij, maar in de toegevoegde tijd bezorgde Dylan Audenaert (26) zijn ploeg nog een punt, 1-1 werd het bij Bonheiden. In de rangschikking maakt het logischerwijze weinig verschil uit, maar op mentaal vlak betekende het late gelijkspel wel een boost in aanloop naar het duel met VV Duffel van aanstaande zondag. Een degradatiewedstrijd?

 1. Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confrontatie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”
  Voetbal tweede nationale A

  Mist gooit voor tweede keer op rij roet in het eten van confronta­tie tussen Jong Cercle en Olsa Brakel: “Spelen was opnieuw onmogelijk”

  Nadat de competitiewedstrijd tussen Jong Cercle en Olsa Brakel op 13 november bij de rust werd stilgelegd wegens de dichte mist, is diezelfde confrontatie woensdagavond opnieuw afgelast om diezelfde reden. Twee keer bolde Olsa Brakel richting Ruddervoorde, waar Jong Cercle zijn thuismatchen speelt, en twee keer moest geel-zwart zonder een sportieve strijd terugkeren. Vanavond geraakten Cercle en Olsa niet verder dan de opwarming. Twee weken geleden werd de eerste helft nog afgewerkt.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Wedstrijd Sassport Boezinge-SC Blankenberge moet worden herspeeld: het kan niet worden bewezen dat de persoon die het terrein heeft betreden, een supporter van Boezinge was
  voetbal eerste provinciale

  Wedstrijd Sassport Boezinge-SC Blankenber­ge moet worden herspeeld: het kan niet worden bewezen dat de persoon die het terrein heeft betreden, een supporter van Boezinge was

  De wedstrijd tussen Sassport Boezinge A en KSC Blankenberge A moet worden herspeeld. Dat besliste het beroepscomité van Voetbal Vlaanderen. Op de zesde speeldag werd de wedstrijd door scheidsrechter Nico Roose na een halfuur stopgezet. De score was toen 0-0. Het disciplinair comité van Voetbal Vlaanderen deed eerder al een uitsprak en legde de thuisploeg toen een 0-5 forfaitscore op.