Latemcoach Christophe Van Heyste trekt zonder hoge verwachtingen naar FC Lebbeke: "Wij staan pas aan het begin van onze voorbereiding en missen nog heel wat spelers"
Volledig scherm
Latemcoach Christophe Van Heyste trekt zonder hoge verwachtingen naar FC Lebbeke: "Wij staan pas aan het begin van onze voorbereiding en missen nog heel wat spelers" © Geert De Rycke

Duel met Lebbeke is vergiftigd geschenk voor Christophe Van Heyste (Latem): “Croky Cup valt veel te vroeg in onze voorbereiding”

voetbal eerste ronde beker van BelgiëHet is een druk weekend voor eersteprovincialer FC Latem. Aan het einde van de teambuilding in Hasselt staat zondag de eerste ronde van de Croky Cup bij derdenationaler FC Lebbeke op het programma. Coach Christophe Van Heyste beschouwt het als een doorgedreven oefenpartij.

 1. Interim-coach Jacques Szylar (E.Aalst) na eerste competitienederlaag tegen Hades Hasselt: “Alles aan gedaan om vroege achterstand weg te werken”
  voetbal tweede nationale B

  Interim-coach Jacques Szylar (E.Aalst) na eerste competitie­ne­der­laag tegen Hades Hasselt: “Alles aan gedaan om vroege achter­stand weg te werken”

  Eendracht Aalst is niet langer meer leider in tweede nationale B na een eerste competitienederlaag tegen Hades Hasselt. Een vroeg kopbaldoelpunt van Caubergs was voor de Limburgers voldoende om op een diefje de volle buit mee te graaien. De thuisploeg voetbalde dominant, maar in de zone van de waarheid werd gefaald.
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.