Gaëton Vanpoucke over ploegmaat Anis Samimi (links in duel met Jonathan Meersman): "In de vorm waarin Anis nu verkeert, zal hij snel weer clubtopschutter zijn."
Volledig scherm
Gaëton Vanpoucke over ploegmaat Anis Samimi (links in duel met Jonathan Meersman): "In de vorm waarin Anis nu verkeert, zal hij snel weer clubtopschutter zijn." © Geert De Rycke

Drongen leider in eerste provinciale dankzij twee goals van verdediger Gaëton Vanpoucke: “Dit is niet onze ambitie, maar het doet wel deugd”

voetbalNa vier speeldagen is KVE Drongen met negen punten leider in eerste provinciale. Zondag dankte het de 2-1-overwinning tegen Berlare aan twee goals van centrale verdediger Gaëton Vanpoucke.

  1. Coach Jan Schoefs (Belisia): “Op bepaalde momenten zit het dan ook nog eens tegen”
    voetbal 2NB

    Coach Jan Schoefs (Belisia): “Op bepaalde momenten zit het dan ook nog eens tegen”

    Je hebt zo van die ploegen, die je echt niet liggen. Na vier onderlinge confrontaties over de voorbije twee seizoenen, slaagde Belisia er niet in tegen Cappellen ook maar één punt te behalen. Niet dat er over de inzet te klagen viel, verre van zelfs. Maar toen Falke Vandecaetsbeek op het uur dan toch de gelijkmaker aantekende en scheidsrechter Claes het doelpunt valideerde, kwam hij luttele seconden later op die beslissing terug. In alle sereniteit en rust, was Marnic Claes bereid zijn ommezwaai bij ons toe te lichten. “Het leer sprong op tegen de hand van Vandecaetsbeek, die snoeihard uithaalde en knap scoorde. Ik wees meteen naar het midden, maar besefte gelijk dat dit niet juist was. Ik kwam dan meteen terug op mijn beslissing en keurde vervolgens de treffer af. Sneu voor Belisia, maar wel correct naar mijn gevoel”, aldus de ref.