Beloften Celine Weynen en Zita Berckmans namen het in de eerste ronde op het sterrentoernooi van Forest Hills tegen elkaar op.
Volledig scherm
Beloften Celine Weynen en Zita Berckmans namen het in de eerste ronde op het sterrentoernooi van Forest Hills tegen elkaar op. © WWT

Driesterrentennis op Forest Hills met leuke affiche: “Dit wordt een blijver op het Belgian Circuit”

tennisMet de ‘Porsche Centre Antwerpen Open’ is de provincie Antwerpen een toernooi om het Belgian Circuit rijker. Zowel bij de mannen als de vrouwen telt het toernooi van Forest Hills in Wommelgem drie sterren. Heel wat blikvangers, met daarbij een pak Vlaamse beloften, sieren de vrouwentabel. Bij de mannen voeren Arnaud Destrebecq en Gianni Moschella de lijst aan.

 1. Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op nieuwe uitzege tegen Mandel: “Ondertussen is de vraag naar tickets en Vipdiners voor het bekerduel tegen Brugge enorm”

  Stijn Stijnen en Patro Eisden mikken op nieuwe uitzege tegen Mandel: “Ondertus­sen is de vraag naar tickets en Vipdiners voor het bekerduel tegen Brugge enorm”

  Het was voor Stijn Stijnen een drukke werkweek op Patro Eisden. Naast de voorbereiding voor de uitwedstrijd tegen Mandel, kreeg ook de invulling van het bekerduel tegen Club Brugge een definitief kader. In samenspraak met Club vindt de partij plaats op woensdag 9 november om 20.45 uur. De kaartverkoop voor deze partij ging woensdag van start en is te vinden op de website van Patro Eisden. “Het zijn inderdaad helse tijden. De belangstelling voor het bekerduel is enorm, net als de aanvraag voor kaarten”, weet de Eisdense trainer.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.