Sint-Lenaarts (in het groen) klopte vorige week in de tweede ronde het Oost-Vlaamse Denderhoutem (in het rood).
Volledig scherm
Sint-Lenaarts (in het groen) klopte vorige week in de tweede ronde het Oost-Vlaamse Denderhoutem (in het rood). © RV / Sint-Lenaarts

Dries Willemsen ontvangt met Sint-Lenaarts ex-club Cappellen: “Naast een mooie affiche is het ook een goede test”

voetbal derde ronde Beker van BelgiëNa clean sheets tegen derdeprovincialer Punt-Larum (0-8) en eersteprovincialer Denderhoutem (1-0) zal Sint-Lenaarts het zaterdagavond thuis tegen Cappellen, dat een reeks hoger speelt dan de Eesterploeg, ongetwijfeld een pak lastiger krijgen om de nul te houden. Dat beseft ook Dries Willemsen (ex-Cappellen).

 1. Limburgs team Q1 Trackracing laat van zich spreken in Europa
  autosport

  Limburgs team Q1 Trackra­cing laat van zich spreken in Europa

  Het Limburgse Q1 Trackracing was afgelopen weekend present in de Tempel van de Snelheid ofwel de Italiaanse omloop van Monza en dat voor de voorlaatste manche van de GT Cup Open Europe. Kempenaar Jan Lauryssen pakte er zijn zesde en zevende zege van het seizoen, maar dat betekent niet hij al zeker is van de Europese titel. Het duo Dirk Schouten en Lucas Valkre, ook in de kleuren van Q1 Trackracing, werd in Monza zesde en tweede en blijft zo in de running voor de titel.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. Joren Geudens en Cappellen treffen vicekampioen Union in beker, vanavond wacht RC Mechelen: “We willen als leider naar de topper tegen Belisia”
  voetbal tweede nationale B

  Joren Geudens en Cappellen treffen vicekampi­oen Union in beker, vanavond wacht RC Mechelen: “We willen als leider naar de topper tegen Belisia”

  Dinsdag werd geloot voor de zestiende finales van de beker van België en daarin werd Cappellen tegenover vicekampioen Union gezet. Een mooie beloning voor Joren Geudens en zijn ploegmaats die vanavond op bezoek gaan bij Racing Mechelen. Dat duel werd verplaatst omdat de Mechelaars afgelopen weekend nog hun bekerduel afwerkten op het veld van Lierse.