Dries Vergaelen presteerde sterk op de Flanders Classics in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
Dries Vergaelen presteerde sterk op de Flanders Classics in Sint-Niklaas. © BSE

Dries Vergaelen loopt onder de 11 seconden op 100m in Sint-Niklaas

AtletiekDries Vergaelen maakte een sterke indruk op de 100m op de Flanders Classics in Sint-Niklaas. Tussen de Jamaicaanse kleppers knalde de 21-jarige spurter naar de zesde plaats in zijn reeks in 10.95. Een veelbelovende chrono vlak na een zware trainingsstage. 

 1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.
 2. Francky Dury (Zulte Waregem) wil op Union reactie zien: “Groot bewustzijn bij wie niet op de afspraak was”
  voetbal 1A

  Francky Dury (Zulte Waregem) wil op Union reactie zien: “Groot bewustzijn bij wie niet op de afspraak was”

  In de vooravond speelt Zulte Waregem zijn eerste officiële competitiewedstrijd in 1A in het Joseph Mariënstadion van Union Sint-Gillis. Francky Dury moet het in Vorst zonder zijn geschorste topschutter Jelle Vossen stellen, “maar ik heb een goed gevoel bij het alternatief waar we al enkele dagen op trainden”, zegt de meest ervaren coach van de topreeks. “En ik heb eveneens een goed gevoel bij het bewustzijn dat mijn groep etaleerde na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Cercle Brugge.”