Dries Vergaelen presteerde sterk op de Flanders Classics in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
Dries Vergaelen presteerde sterk op de Flanders Classics in Sint-Niklaas. © BSE

Dries Vergaelen loopt onder de 11 seconden op 100m in Sint-Niklaas

AtletiekDries Vergaelen maakte een sterke indruk op de 100m op de Flanders Classics in Sint-Niklaas. Tussen de Jamaicaanse kleppers knalde de 21-jarige spurter naar de zesde plaats in zijn reeks in 10.95. Een veelbelovende chrono vlak na een zware trainingsstage. 

 1. Martijn Hansen en KFC Diepenbeek staan voor twee belangrijke weken: “We hebben de start alleszins niet gemist”
  VOETBAL DERDE PROVINCIALE A

  Martijn Hansen en KFC Diepenbeek staan voor twee belangrij­ke weken: “We hebben de start alleszins niet gemist”

  Twee maanden geleden werd hij peter van Elouise en amper een weekje geleden verwelkomde hij samen met vrouwtje Lore Vic. Het moet gezegd dat Martijn Hansen dezer dagen op een wolkje leeft. Net als KFC Diepenbeek trouwens, waarmee de vinnige centrumverdediger duidelijk de seizoenstart niet gemist heeft. De club staat samen met Jekervallei Sluizen en KMR Biesen ongeslagen aan de leiding in derde provinciale A. Toevallig zijn dat ook de twee tegenstrevers die Diepenbeek de eerstvolgende twee weken bekampt.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 1. Hans Bungeneers begint met Wellen aan de competitie in eerste nationale: “Top vijf is een haalbare ambitie”
  Volleybal Eerste nationale vrouwen

  Hans Bungeneers begint met Wellen aan de competitie in eerste nationale: “Top vijf is een haalbare ambitie”

  Wevoc Wellen begint dit weekend aan de competitie. De ploeg van trainer Hans Bungeneers neemt het in eigen huis op tegen de Topsportschool Vilvoorde. Bungeneers hoopt op een degelijk seizoen waarin de top vijf haalbaar is. “Met wat geluk worden we vierde, maar ik wil de lat niet te hoog leggen. Ik zie enkele favorieten, maar daarna volgt er een heel ruime middenmoot”, zegt Bungeneers.
 2. Dylan Audenaert en FC Walem willen na eerste punt ook zege tegen VV Duffel: “Winnen is een must”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Dylan Audenaert en FC Walem willen na eerste punt ook zege tegen VV Duffel: “Winnen is een must”

  Tweedeprovincialer FC Walem leek vorig weekend af te stevenen op een derde nederlaag op rij, maar in de toegevoegde tijd bezorgde Dylan Audenaert (26) zijn ploeg nog een punt, 1-1 werd het bij Bonheiden. In de rangschikking maakt het logischerwijze weinig verschil uit, maar op mentaal vlak betekende het late gelijkspel wel een boost in aanloop naar het duel met VV Duffel van aanstaande zondag. Een degradatiewedstrijd?