De Audi R8 LMS GT3 van Dries Vanthoor tijdens de oefenritten in Spa.
Volledig scherm
De Audi R8 LMS GT3 van Dries Vanthoor tijdens de oefenritten in Spa. © patrick hecqq/SRO

Dries Vanthoor wil eindelijk resultaat in de 24 uur van Spa: “Laat die vloek nu eindelijk rusten...”

AutosportMet drie zijn ze, de Limburgers in de grootste GT-race ter wereld dit weekend, de 24 uur van Spa. Dries Vanthoor doet het met Audi, zijn broer Laurens met Porsche en Louis Machiels zit achter het stuur van een Ferrari. Laurens Vanthoor won de race in 2020 voor de tweede maal, maar zowel Dries Vanthoor als Louis Machiels hebben nog een rekening openstaan na een moeilijke editie afgelopen seizoen.

 1. De Kempen buigt op het veld van Tisselt een 3-0- achterstand om in een 3-4-overwinning
  voetbal eerste provinciale

  De Kempen buigt op het veld van Tisselt een 3-0- achter­stand om in een 3-4-overwin­ning

  Voor de meest spectaculaire overwinning van de voorbije speeldag in eerste provinciale zorgde ongetwijfeld De Kempen. De Tielense fusieclub keek op het veld van Tisselt, de nieuwkomer die met een zeven op negen aan het seizoen was begonnen, na een uur wedstrijd tegen een 3-0-achterstand aan. Een halfuur later stapte het team van trainer Peter Claessens als winnaar van het veld.
 1. Trainer Nordine Vanroosbeke (Blauwvoet Otegem) stopt wegens gezondheidsredenen: “Bedankt voor de nauwe samenwerking en het begrip”
  voetbal derde provinciale C

  Trainer Nordine Vanroosbe­ke (Blauwvoet Otegem) stopt wegens gezond­heids­re­de­nen: “Bedankt voor de nauwe samenwer­king en het begrip”

  Derdeprovincialer Blauwvoet Otegem moet op zoek naar een nieuwe trainer. Nordine Vanroosbeke stopt wegens gezondheidsredenen. “Met spijt melden we dat de samenwerking wordt stopgezet”, aldus voorzitter Mathieu Salembier. “We danken Nordine voor zijn engagement binnen onze club en gaan noodgedwongen op zoek naar een vervanger.”