Op dit beeld zit Dries Van Gestel nog in het wiel van de Alpecin-Fenix-trein met Belgisch kampioen Dries De Bondt, Jonas Rickaert en winnaar Jasper Philipsen.
Volledig scherm
Op dit beeld zit Dries Van Gestel nog in het wiel van de Alpecin-Fenix-trein met Belgisch kampioen Dries De Bondt, Jonas Rickaert en winnaar Jasper Philipsen. © Sporza

Dries Van Gestel na tiende plaats in Scheldeprijs: “Zonder kwak van Cav’ zat top vijf erin”

Wielrennen ProfsDries Van Gestel (26) heeft zijn eerste toptienplaats beet. Van de kerel uit Arendonk werd zo’n resultaat in Harelbeke of aan het einde van de Ronde van Vlaanderen verwacht. Hij boekte die uitslag in de Scheldeprijs.

 1. Bart Aernouts bijzonder tevreden na winst in Ironman Florida: “Over een kleine maand doe ik een gooi naar een ticket voor Hawaï”
  triatlon

  Bart Aernouts bijzonder tevreden na winst in Ironman Florida: “Over een kleine maand doe ik een gooi naar een ticket voor Hawaï”

  Na zijn zesde plaats vorige week in de halve Ironman van Texas heeft onze landgenoot Bart Aernouts zijn eerste zege op Amerikaanse bodem te pakken. Na een spannende race kwam de Antwerpenaar zondag in Florida als eerste over de streep na een sterk fiets- en loopnummer. De conditie gaat duidelijk in stijgende lijn bij de vice-wereldkampioen Ironman van 2018 die nog minstens vijf weken in Amerika zal blijven. “Op 23 mei start ik een Tulsa (Oklahoma) met als doel een ticket te pakken voor het wereldkampioenschap in Hawaï”, kondigt een tevreden Aernouts aan.
 2. Alessio Castro-Montes is drijvende kracht achter Gentse monsterzege en play-off 2-ticket: “Heel tevreden met mijn doelpunten”
  Voetbal 1A

  Alessio Cas­tro-Mon­tes is drijvende kracht achter Gentse monsterze­ge en play-off 2-ticket: “Heel tevreden met mijn doelpunten”

  Play-off 2 is een feit voor AA Gent na een 2-7-overwinning bij Zulte Waregem. Alessio Castro-Montes scoorde twee keer en was een van de sleutelfiguren in de mooie overwinning voor de Buffalo’s. De Belgische vleugelverdediger was dan ook erg opgetogen met zijn twee doelpunten. “Ik ben heel tevreden met mijn doelpunten”, luidt het bij Castro-Montes.
 1. Populaire Citytriatlon van Brugge voor tweede jaar op rij geschrapt: “Zelfs met versoepelingen is organisatie onmogelijk”

  Populaire Citytriat­lon van Brugge voor tweede jaar op rij geschrapt: “Zelfs met versoepe­lin­gen is organisa­tie onmogelijk”

  Nadat afgelopen weekend duidelijk werd dat in de maand mei er amper triatlonwedstrijden zullen georganiseerd worden omwille van de strenge coronamaatregelen, sneuvelen nu ook meer en meer wedstrijden die in juni op de planning stonden. Zo kondigen de organisatoren van de triatlon van Brugge, gepland op 26 juni, aan dat de populaire wedstrijd met meer dan duizend deelnemers voor het tweede jaar op rij zal worden geschrapt. “Zelfs als er versoepelingen komen, zal het nog niet lukken”, klinkt het bij de organisatie.
 1. Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"
  Play
  Premier League

  Klopp: "Ik snap kritiek fans op Super League, maar wij als team hebben hier niets mee te maken"

 2. VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"
  Play
  Voetbal

  VTM-journalist Jarno Bertho: "Roep om BeNeLiga wordt luider"