De spelers van SK Deinze juichen om één van de drie goals van Mertens, maar die volstonden niet voor de winst.
Volledig scherm
De spelers van SK Deinze juichen om één van de drie goals van Mertens, maar die volstonden niet voor de winst. © Belga

Drie treffers van Mertens volstaan niet om de tweede plaats te pakken

Voetbal 1BGeen winnaar in het duel tussen Deinze en Lommel, maar wel veel goals. Deinze liep tot 2-0 en 3-1 uit, maar de Limburgers keerden terug. Deinze liet een unieke kans om tweede te worden liggen.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. KSK Heist hervat de competitie tegen Rupel Boom: “Top 4 blijft onze ambitie, maar Boom opzij zetten wordt niet de meest evidente opdracht”

  KSK Heist hervat de competitie tegen Rupel Boom: “Top 4 blijft onze ambitie, maar Boom opzij zetten wordt niet de meest evidente opdracht”

  De bal gaat weer aan het rollen, ook voor KSK Heist. En mét publiek. Ook bij Heist hoopt men dat de herstart nu definitief is, en dat ergens in februari of maart niet nog eens de rem er weer op moet. Covid blijft de clubs onder druk houden, dat is bij Heist niet anders. Maar wat de club nu vooral bezig houdt, zijn de schorsingen van Englebert en Rosy. Want wie komt er dan achterin de defensie te staan?
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.