De 30-jarige Elien Crombez in actie in vrouwen 1 tijdens het toernooi van TC L'Armorial.
Volledig scherm
De 30-jarige Elien Crombez in actie in vrouwen 1 tijdens het toernooi van TC L'Armorial. © VDB

Drie opeenvolgende halve finales in vrouwen 1 voor Elien Crombez: “Leuk om met de jonge talenten in duel te gaan”

TennisDe 30-jarige Elien Crombez, afkomstig uit Roeselare en nu in Kluisbergen wonend, is al jaren een vaste waarde in het West-Vlaamse vrouwen 1-circuit. Dit jaar werkte deze 100-punter al drie toernooien af en telkens werden de halve finales de terminus. Ook vorige week in TC l’Armorial in De Panne werd ze in de halve finale afgestopt door een te sterke Emeline De Witte.

 1. Opvallend team met vaders en dochters, samen met jong autosporttalent in 24 Hours of Zolder
  Autosport

  Opvallend team met vaders en dochters, samen met jong autosport­ta­lent in 24 Hours of Zolder

  In Zolder vindt dit weekend de 44ste editie van de 24 Hours of Zolder plaats. In de toerwagenklasse vinden we een zeer opvallend team, een team ook met ambitie, maar vooral een team met twee vaders en twee dochters, ondersteund door een jong talent dat ook al autosportbloed heeft. Guino Kenis en Michaël De Keersmaecker zijn twee oudgedienden van de Belgische autosport en zij krijgen in hun BMW M2 CS het gezelschap van hun dochters Julie Kenis en Juna De Keersmaecker. Als vijfde rijder is er Jeff Van de Ven, de zoon van Hans Van de Ven, die al jaren wedstrijden in autosport en motorsport organiseert. Het kwintet gaat op zoek naar een mooi resultaat in de toerwagenklasse en start zaterdag om 16 uur alvast als tweede in die klasse na een sterke kwalificatieronde van Guino Kenis.
 2. Thalhammer (Cercle) rekent tegen KVM op thuisreputatie: “In Brugge niet meer verloren sinds januari”

  Thalhammer (Cercle) rekent tegen KVM op thuisrepu­ta­tie: “In Brugge niet meer verloren sinds januari”

  Met drie punten uit evenveel wedstrijden nam Cercle Brugge geen gedroomde competitiestart. Zo komt er al wat druk te liggen op het duel in de vooravond met KV Mechelen. Waarbij het vooral afwachten wordt of coach Dominik Thalhammer een beroep zal kunnen doen op aanvoerder Hannes Van Der Bruggen, vorige week in Luik zwaar aangetrapt op de knie door de Noor Dönnum van Standard.