Beeld van de aankomst van de Kattekoers in 2019 met winst voor Hennesy. De Kattekoers is een van de wedstrijden die voor een keer geen deel zullen uitmaken van de Nations Cup.
Volledig scherm
Beeld van de aankomst van de Kattekoers in 2019 met winst voor Hennesy. De Kattekoers is een van de wedstrijden die voor een keer geen deel zullen uitmaken van de Nations Cup. © VDB

Drie koersen op Gent-Wevelgem dit keer geen Nations Cup: “Competitie met landenploegen is omwille van corona utopie”

WIELRENNENDrie wielerwedstrijden op dezelfde dag als Gent-Wevelgem op zondag 29 maart zullen omwille van het aanslepend coronavirus niet op de internationale kalender staan van de Nations Cup voor louter landenteams. Eind maart zal het deelnemersveld voor een groot deel uit Belgische ploegen bestaan.

 1. Jeugdproduct Josse Devarrewaere sinds dit seizoen tweede libero bij Knack Roeselare: “Mijn idolen serveren me soms nog kapot”
  Volleybal EurMillions League

  Jeugdpro­duct Josse Devarrewae­re sinds dit seizoen tweede libero bij Knack Roeselare: “Mijn idolen serveren me soms nog kapot”

  Met een veertiende Belgische beker op zak start Roeselare zaterdag thuis tegen Haasrode Leuven aan de play-offs . Op het wedstrijdblad van Knack zien we sinds december de naam Josse Devarrewaere opduiken en dat zal tegen Leuven niet anders zijn. De 21-jarige libero kwam over van Knack B en staat nu tussen de grote jongens. “Toen ik voor het eerst mocht opkomen in een officiële match had ik enorm veel stress.”
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. "Brugse beursgang slim plan: zo kan kapitaalverhoging gebruikt worden om stadion te bouwen"
  Play

  "Brugse beursgang slim plan: zo kan kapitaal­ver­ho­ging gebruikt worden om stadion te bouwen"