Nicolas Della Torre/Rocio Emme, Jimena Cedres/Lucas Martinez en Anabel Herzspung/Tobias Walter: drie koppels in de finale van de play-offs hockey.
Volledig scherm
Nicolas Della Torre/Rocio Emme, Jimena Cedres/Lucas Martinez en Anabel Herzspung/Tobias Walter: drie koppels in de finale van de play-offs hockey. © Mpics

Drie Dragons-koppels spelen de Belgian Hockey Finals: “We gaan genieten”

Hockey finales play-offsDragons staat dit weekend zowel met de mannen als de vrouwen in de Belgian Hockey Finals. Dat is uitzonderlijk. Nog straffer: in beide teams spelen ook nog eens drie koppels. De duo’s Rocio Emme/Nicolas Della Torre, Jimena Cedres/Lucas Martinez en Anabel Herzsprung/Tobias Walter gaan voor de Brasschaatse club op zoek naar dubbel goud.

 1. Joost van Aken moet grote schoenen vullen bij Zulte Waregem: “Enorm respect voor carrière van Deschacht”
  Voetbal 1A

  Joost van Aken moet grote schoenen vullen bij Zulte Waregem: “Enorm respect voor carrière van Deschacht”

  Glynor Plet, Hicham Faik, Robert Mühren, Jérémy Bokila... Ze zijn schaars, de Nederlanders die ooit het shirt van Zulte Waregem droegen, en een grote indruk liet geen van hen allen na. Kan Joost van Aken (27) wél beantwoorden aan de hoge verwachtingen die in hem worden gesteld? “Ik zie deze transfer in ieder geval als een enorme uitdaging”, zegt de centrale verdediger zelfverzekerd.
 2. Steven Van Tilburg (Thes Sport): “Blij dat we weer vertrokken zijn met zaterdagavond eerste oefenwedstrijd thuis tegen Weerstand Koersel”
  voetbal eerste nationale

  Steven Van Tilburg (Thes Sport): “Blij dat we weer vertrokken zijn met zaterdag­avond eerste oefenwed­strijd thuis tegen Weerstand Koersel”

  T2 Steven Van Tilburg (39) is terug van even weggeweest bij Thes Sport. Vier maanden kon hij proeven van het hoogste niveau als assistent-coach van Nicky Hayen bij Waasland-Beveren. In Tessenderlo zijn ze al een zestal weken aan het trainen. Komende zaterdagavond om 19 uur speelt Thes Sport zijn eerste oefenwedstrijd thuis met gratis inkom tegen Weerstand Koersel.