Doelvrouw Marie Goethals de Mude viert de plek in de play-offs voor Dragons met Carolien Jakus en Magali Roumen.
Volledig scherm
Doelvrouw Marie Goethals de Mude viert de plek in de play-offs voor Dragons met Carolien Jakus en Magali Roumen. © RV / Goethals de Mude

Dragons met keeper Marie Goethals de Mude naar play-offs indoorhockey: “Tonen dat onze plaats bij beste vier verdiend is”

HockeyDragons-doelvrouw Marie Goethals de Mude staat nog voor twee zeer mooie uitdagingen. Volgende week speelt ze met de Indoor Red Panthers het EK Indoor II in het Spaanse Ourense en een week later staat ze met Dragons in de play-offs. “Het is fantastisch én een tikkeltje verrassend om met Dragons voor de indoortitel te spelen”, zegt Goethals de Mude.

  1. Juventus (U11) en Brøndby (U10) pakken in Brakel eerste IBY-cup: “Meteen twee grote namen als winnaars”
    Jeugdvoetbal

    Juventus (U11) en Brøndby (U10) pakken in Brakel eerste IBY-cup: “Meteen twee grote namen als winnaars”

    Nadat een topmatch tussen twee teams met tal van bekende Vlamingen vrijdagavond voor de ideale opwarming zorgde met meer dan 500 aanwezigen, groeide de eerste editie van het Brakelse internationale jeugdtornooi IBY-cup meteen uit tot een groot succes. De deelname van teams uit 8 verschillende Europese landen, de stralende zon en het kwalitatief hoogstaand voetbal zorgden voor bomvolle Brakelse tribunes. Die toeschouwers zagen het kruim van het Belgische jeugdvoetbal aan het werk tegen enkele internationale topploegen. Met Juventus bij U11 en Brøndby bij U10 kregen de organisatoren meteen twee grote namen als eindwinnaars op de eerste editie.