Dorian De Maeght begon het seizoen bij Borgonjon-Dewasport, maar werd nadien stagiair bij zijn nieuwe ploeg.
Volledig scherm
Dorian De Maeght begon het seizoen bij Borgonjon-Dewasport, maar werd nadien stagiair bij zijn nieuwe ploeg. © Geert De Rycke

Dorian De Maeght wordt prof bij Bingoal Pauwels Sauzen WB: “In alle opzichten een geslaagd jaar”

Wielrennen profsVlaams-Brabant heeft er volgend seizoen een profrenner bij. Dorian De Maeght verlaat de eliterenners zonder contract en wordt beroepsrenner bij Bingoal Pauwels Sauzen WB. De vierentwintigjarige Opwijkenaar toont aan dat men ook op een iets latere leeftijd nog zijn dromen kan waarmaken.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Jeroen Vanderheiden (KVK Wellen): “Uiteindelijk moeten we nog tevreden zijn met een punt”
  voetbal derde nationale B

  Jeroen Vanderhei­den (KVK Wellen): “Uiteinde­lijk moeten we nog tevreden zijn met een punt”

  Als je een week eerder leider Racing Mechelen op een krachtige wijze puntenloos huiswaarts stuurt, kan je er vanop aan dat de verwachtingen voor de trip naar Berlaar-Heikant hooggespannen stonden. Miste Wellen zondag dan de kans om wat verder weg te lopen van de onderste regionen ? Jeroen Vanderheiden heeft voor ons de analyse gemaakt en zegt het volgende: “Na afloop kan je alleen maar stellen dat we met een puntendeling uiteindelijk goed wegkomen.”