Dominik Thalhammer moet tegen Club Brugge zowel Jesper Daland als Leonardo Lopes én Edgaras Utkus missen: “Drie sleutelspelers, dat komt nooit gelegen. Maar ik heb een plannetje in mijn hoofd hoe en met wie we het zullen aanpakken.”
Volledig scherm
Dominik Thalhammer moet tegen Club Brugge zowel Jesper Daland als Leonardo Lopes én Edgaras Utkus missen: “Drie sleutelspelers, dat komt nooit gelegen. Maar ik heb een plannetje in mijn hoofd hoe en met wie we het zullen aanpakken.” © Photo News

Dominik Thalhammer zondag met Cercle Brugge in derby tegen Club: “Goeie prestatie leveren staat voorop”

VOETBAL 1AMet een burenduel tegen Club Brugge sluit Cercle Brugge zondagnamiddag het kalenderjaar 2021 af. Dominik Thalhammer moet tegen de landskampioen drie ‘key players’ vervangen: Daland en Lopes zijn geschorst, Utkus geblesseerd. En de fans moeten thuisblijven. Geen ideale omstandigheden, maar Thalhammer maalt er niet om: “We willen afsluiten met een prestatie zoals in onze vorige wedstrijden.”

 1. Benjamin Paque van de schoolbanken in Tongeren naar racen tijdens de F1-weekends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”
  PREMIUM
  autosport Porsche Carrera Cup

  Benjamin Paque van de schoolban­ken in Tongeren naar racen tijdens de F1-week­ends: “Het doel is heel wat nieuwe circuits te ontdekken”

  Na een sterke deelname aan de eerste editie van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe, werkt Benjamin Paque hard aan de voorbereiding van het verdere seizoen 2023. Dat zal verlopen via de Porsche Carrera Cup France met de Franse formatie CLRT, naast drie meetings van de Porsche Carrera Cup Benelux met August by NGT. En bovendien het integrale seizoen van de Porsche Mobil 1 Supercup, in het voorprogramma van de Grands Prix de F1 in Europa, opnieuw met CLRT. De student uit Tongeren zal nog weinig vrije tijd over hebben.
  Tongeren
 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. Na drie maanden is Eli Sam Bruce (P.Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Na drie maanden is Eli Sam Bruce (P.Eisden) opnieuw volledig fit: “Ik heb een moeilijke periode achter de rug”

  Eli Sam Bruce is back. Een knieblessure hield de Patrospits drie maanden uit competitie. En dat was balen voor Sam Bruce, die een aan schitterende seizoen bezig was en tot dan negenmaal de netten bol zette. Vooral op mentaal vlak had Eli het moeilijk. Vorig weekend tegen Mandel maakte hij na de rust zijn wederoptreden. Het geluk straalde uit zijn ogen en gretig dat hij was. “Ik heb een moeilijke periode achter de rug en heb meermaals heel diep gezeten”, blikt Sam Bruce terug. “Iedereen binnen de club, mijn familie en vrienden hebben me al die tijd gesteund en doorheen die moeilijke tijd geholpen. Je weet niet hoe blij en gelukkig ik was om zaterdag terug tussen mijn maats te staan.”
  Maasmechelen