Thalhammer in gesprek met kapitein Hannes Van Der Bruggen, die woensdag in de bekermatch op KV Mechelen rust kreeg: “Met wat ik in Mechelen van de ploeg zag, kon ik aan de slag. Vooral in de eerste helft legden we er onze wil op.”
Volledig scherm
Thalhammer in gesprek met kapitein Hannes Van Der Bruggen, die woensdag in de bekermatch op KV Mechelen rust kreeg: “Met wat ik in Mechelen van de ploeg zag, kon ik aan de slag. Vooral in de eerste helft legden we er onze wil op.” © Photo News

Dominik Thalhammer start als nieuwe Cercle-coach op KV Kortrijk: “Eerste week hier is goed verlopen”

VOETBAL 1AKV Kortrijk-Cercle Brugge: het had de terugkeer van Yves Vanderhaeghe naar het Guldensporenstadion moeten zijn. Maar daar hebben ze in de bestuurskamer van de Vereniging dus anders over beslist. Vanavond zit de 51-jarige Oostenrijker Dominik Thalhammer op de bank als nieuwe T1 van groen-zwart. Tijd voor een inloopperiode heeft hij niet, er moeten al direct punten worden gepakt om uit de degradatiemiserie te ontsnappen. 

  1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
    Hardware Info

    Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

    De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.