Aaron Vandendriessche (r.) volgt met aandacht de actie van Lokeren-Temse speler Boulaouali: “Het is onwaarschijnlijk dat we niet wonnen.”
Volledig scherm
Aaron Vandendriessche (r.) volgt met aandacht de actie van Lokeren-Temse speler Boulaouali: “Het is onwaarschijnlijk dat we niet wonnen.” © VDB

Dominant SKV Zwevezele blijft ondanks resem kansen steken op een brilscore tegen Lokeren-Temse

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AIn de topper tegen Lokeren-Temse was de dominantie van SKV Zwevezele bijzonder groot. Op een moeilijk te bespelen veld speelden de jongens van coach Hans Cornelis de Waaslanders op een hoopje, maar ondanks een resem kansen kwam Lokeren-Temse met een brilscore bijzonder goed weg in Zwevezele. 

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.