Domien Van den Putte en De Kempen moesten vrede nemen met een gelijkspel tegen Koersel.
Volledig scherm
Domien Van den Putte en De Kempen moesten vrede nemen met een gelijkspel tegen Koersel. © Mpics

Domien Van den Putte en De Kempen blijven steken op scoreloos gelijkspel: “Geen greintje meeval in afwerking”

VOETBAL DERDE NATIONALE BIn derde nationale B stond het voorbije weekend in de kelder van het klassement het duel tussen De Kempen en Koersel op het programma. Twee ploegen die in de onderlinge confrontatie hoopten hun eerste overwinning te pakken. Maar het bleef bij een scoreloos gelijkspel.

  1. Coach Maxime Annys (Wellen) na het 1-1-gelijkspel tegen Termien: “We zijn toch wat ongelukkig na die late tegentreffer”

    Coach Maxime Annys (Wellen) na het 1-1-gelijkspel tegen Termien: “We zijn toch wat ongelukkig na die late tegentref­fer”

    Als je in een derby op voorsprong klimt, blijf je vaak aan de winnende hand. De Wellense spits Maxime Versteeven lepelde het balletje twintig voor tijd handig over de bezoekende goalie Bram Valkeners binnen. In onze gedachtegang leek dus niets een nieuwe zege van Wellen in de weg te staan. Flankverdediger Robbe Martens, tot dan toe feilloos, kopte in de slotfase niet hard genoeg terug op zijn doelman, waarvan Martijn Stefani meteen profiteerde. “Jammer van dat foutje en ik wil het daar eigenlijk ook verder niet over hebben”, nam coach Maxime Annys zijn youngster meteen in bescherming na afloop.