Domien Loubry legt aan voor een driepunter. De spelverdeler was goed voor negentien punten en negen assists tegen Bergen.
Volledig scherm
Domien Loubry legt aan voor een driepunter. De spelverdeler was goed voor negentien punten en negen assists tegen Bergen. © Mpics

Domien Loubry (Kangoeroes) beslist wedstrijdthriller tegen Bergen na verlenging (88-86)

Basketbal BNXT LigaOp leeftijd staat geen maat, als je Domien Loubry heet. De 36-jarige spelverdeler loodste Kangoeroes zaterdag naar de overwinning. In de slotseconde van de verlenging ging de Antwerpenaar met MVP-trofee lopen. Wie doet het hem na? 

  1. Ferre Reggers (Maaseik) kijkt halsreikend uit naar eerste Europese campagne: “Nieuwe stap voor mij als jonge speler”
    Volleybal Champions League

    Ferre Reggers (Maaseik) kijkt halsrei­kend uit naar eerste Europese campagne: “Nieuwe stap voor mij als jonge speler”

    Greenyard Maaseik opent de editie 2021-2022 van de Champions League in Turkije. De Maaslanders spelen woensdag in Ankara. Niet bij het grote Halbank, wel bij Ziraat Bank, het nummer drie in de Turkse hoofdstad. Na de bekeruitschakeling in Aalst, tankte Maaseik vertrouwen in de gewonnen wedstrijd tegen Roeselare. Ferre Reggers kroonde zich andermaal tot topscoorder bij de Limburgers. “Hopelijk lukt dat in de Champions League, ook al moeten we er op de eerste plaats als team voor gaan”, vertelt de 18-jarige aanvaller.