Daimy Deflem omspeelt doelman Dries Gijbels en scoort de gelijkmaker. De bezoekers appelleren voor buitenspel.
Volledig scherm
Daimy Deflem omspeelt doelman Dries Gijbels en scoort de gelijkmaker. De bezoekers appelleren voor buitenspel. © Hans Deveuster

Doelpuntenmaker Daimy Deflem (Diegem Sport) na draw tegen Hades: “Met punt schieten we weinig op”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BDiegem Sport speelde tegen Hades Hasselt niet zijn beste wedstrijd van het seizoen en keek bij de rust tegen een 0-2-achterstand aan. Net als tegen Bocholt vorig weekend (3-3), sleepte groen-wit nog een gelijkspel uit de brand. Het was topschutter Daimy Deflem die met twee treffers zijn team kon behoeden voor een eerste thuisnederlaag.

 1. Simon Van de Voorde en Lindemans Aalst schakelen Maaseik uit: “Het dubbeltje viel naar onze kant”
  VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIE

  Simon Van de Voorde en Lindemans Aalst schakelen Maaseik uit: “Het dubbeltje viel naar onze kant”

  De ontlading bij de supporters was donderdag groot nadat Lindemans Aalst na een beklijvend duel favoriet Maaseik uitschakelde in de kwartfinale van de Belgische beker. Na een sterke start gaven de Ajuinen een 2-0-voorsprong uit handen en leek het ticket voor de halve finale tegen VHL de thuisploeg te ontglippen. Ondanks een zwakke start in de tiebreak trok Aalst alsnog aan het langste eind.
 2. Ward Van Dyck (Achel) na puntenwinst in de hel van Menen: “Geen idee of het ook een hel van Teruel wordt”
  Volleybal Challenge Cup

  Ward Van Dyck (Achel) na punten­winst in de hel van Menen: “Geen idee of het ook een hel van Teruel wordt”

  Tectum Achel neemt het woensdagavond in zijn eerste Europese wedstrijd ooit op tegen het Spaanse Teruel. Nieuw voor de club dus, maar ook nieuw voor heel wat spelers. Ward Van Dyck is één van hen. De Kempenaar zat maandag nog op zijn werk om dan snel zijn koffers te pakken. “Ik ben vijf minuten eerder gestopt met werken”, lacht Van Dyck, die in Menen toonde er weer helemaal te staan. “Het eerste punt deed deugd, vooral omdat we een 2-0-achterstand opgehaald hebben. Hopelijk trekken we de lijn door in Teruel.”