Daimy Deflem omspeelt doelman Dries Gijbels en scoort de gelijkmaker. De bezoekers appelleren voor buitenspel.
Volledig scherm
Daimy Deflem omspeelt doelman Dries Gijbels en scoort de gelijkmaker. De bezoekers appelleren voor buitenspel. © Hans Deveuster

Doelpuntenmaker Daimy Deflem (Diegem Sport) na draw tegen Hades: “Met punt schieten we weinig op”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BDiegem Sport speelde tegen Hades Hasselt niet zijn beste wedstrijd van het seizoen en keek bij de rust tegen een 0-2-achterstand aan. Net als tegen Bocholt vorig weekend (3-3), sleepte groen-wit nog een gelijkspel uit de brand. Het was topschutter Daimy Deflem die met twee treffers zijn team kon behoeden voor een eerste thuisnederlaag.

  1. Dirk-Jan Dewaegemaeker over zijn komst naar KVK Westhoek: “Jammer genoeg kon ik reeks hoger geen enkele keer scoren. Mentaal woog dat wel op mij”
    voetbal tweede nationale A

    Dirk-Jan Dewaegemae­ker over zijn komst naar KVK Westhoek: “Jammer genoeg kon ik reeks hoger geen enkele keer scoren. Mentaal woog dat wel op mij”

    Het was wennen zondag in het Crack Stadion in Ieper zonder Bruno Debo voor de dug-out van KVK Westhoek nadat er vorige week in zijn vierde seizoen een einde kwam aan de samenwerking. Assistent Dominique Cauwelier was de coach van dienst. Meest opvallende wijziging was dat centrale verdediger Valentin Mahieu doorschoof als verdedigende middenvelder. De interim-trainer koos tegen FC Merelbeke (0-0) voor een 4-3-3.