Verdediger Rens Verhooghe scoorde de enige treffer in de derby tussen Winkel Sport en FC Knokke
Volledig scherm
Verdediger Rens Verhooghe scoorde de enige treffer in de derby tussen Winkel Sport en FC Knokke © VDB

Doelpunt Verhooghe levert Winkel drie punten op in kansenarm duel met Knokke

VOETBAL EERSTE NATIONALEWinkel Sport had genoeg aan een doelpunt van linksachter Rens Verhooghe om het belangrijke zespuntenduel met Knokke naar zijn hand te zetten. De toeschouwers kregen in elk geval geen spetterende derby voorgeschoteld. De hoogtepunten op Ter Schueren waren zeker aan de schaarse kant. In de stand doet Winkel een gouden zaak. Het klimt naar een negende plaats, Knokke is nu twaalfde.

 1. Yoran Deschepper loopt 60m op het Vlaams kampioenschap indoor: “Vooral voorbereiding op de zomer”
  Atletiek

  Yoran Deschepper loopt 60m op het Vlaams kampioen­schap indoor: “Vooral voorberei­ding op de zomer”

  Zondag staat de eerste grote afspraak van het nationale indoorseizoen op het programma. In de Gentse Topsporthal wordt namelijk het Vlaams kampioenschap alle categorieën georganiseerd. Een aantal West-Vlaamse toppers laten dit kampioenschap aan zich voorbijgaan, maar toch hebben we een aantal serieuze medaillekandidaten. Sprinter Yoran Deschepper (21) wordt op de 60 meter sowieso een van de grote blikvangers. “Blij om weer eens indoor te mogen lopen, want het is toch lang geleden”.
 2. Berlaar-Heikant, met de nieuwe coach Timothy Heylen aan het roer, wil het onmogelijke nog mogelijk maken: “Bij verlies belanden we weer in een vicieuze cirkel”

  Ber­laar-Hei­kant, met de nieuwe coach Timothy Heylen aan het roer, wil het onmogelij­ke nog mogelijk maken: “Bij verlies belanden we weer in een vicieuze cirkel”

  Begint Berlaar-Heikant bij de start van de terugronde aan een mission impossible in 3deB? Die kans schatten wij op meer dan vijftig procent. Maar een overwinning tegen Beringen, de eerstvolgende tegenstander, zou voor hetzelfde geld voor een geweldige boost kunnen zorgen. Waar Berlaar-Heikant nu vooral moet op hopen, is een trainerseffect, gekoppeld aan het feit dat blessures van nu af aan achterwege blijven.
 1. Cristina Moga met Antwerp Ladies tegen leider Gent: “We gaan niet klagen, want we zijn vooral blij dat we weer mogen volleyballen”
  VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

  Cristina Moga met Antwerp Ladies tegen leider Gent: “We gaan niet klagen, want we zijn vooral blij dat we weer mogen volleybal­len”

  De laatste wedstrijd van Interfreight Brabo Antwerpen dateert al van december, toen het team van coach Cristina Moga de bekerwedstrijd moest afwerken tegen VDK Gent. Zaterdagavond, na zo veel weken lang geconfronteerd te zijn met uitgestelde matchen, mogen de Antwerp Ladies weer het volleybalveld op voor een nieuwe confrontatie tegen de Gentse ploeg.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Kyan Vaesen (20) opnieuw belangrijk voor KVC Westerlo in inhaalmatch tegen RWDM (0-2): “We zijn gewoon op ons elan doorgegaan”

  Kyan Vaesen (20) opnieuw belangrijk voor KVC Westerlo in inhaal­match tegen RWDM (0-2): “We zijn gewoon op ons elan doorgegaan”

  Leider KVC Westerlo heeft zich dinsdagavond niet laten verrassen in de verraderlijke inhaalmatch op het veld van RWDM. De Brusselaars waren aan een opvallend sterke reeks bezig, maar konden in eigen stadion niet beschikken over hun meest recente aanwinsten. Terwijl de Kemphanen de topper in 1B alweer op een erg secure manier naar hun hand wisten te zetten.