Doelman Xavier Gies draaide de knop om na het afspringen van een transfer naar RFC Seraing en focust zich nu op FCV Dender.
Volledig scherm
Doelman Xavier Gies draaide de knop om na het afspringen van een transfer naar RFC Seraing en focust zich nu op FCV Dender. © Geert De Rycke

Doelman Xavier Gies: “Ik wil met FCV Dender hogerop”

voetbal eerste nationaleXavier Gies is al jarenlang een betrouwbaar sluitstuk bij FCV Dender. Wie hem tegen Waasland-Beveren sterk bezig zag, kan enkel beamen dat het jammer is dat de 24-jarige doelman tot dusver nog geen kans op een hoger niveau kreeg. Er zat nochtans tijdens het tussenseizoen een transfer naar RFC Seraing in, maar door omstandigheden ging de zaak niet door. Intussen verlengde Gies zijn contract bij FCV Dender met drie seizoenen.

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.