Het was bij momenten alle hens aan dek voor het doel van Warleson Lisboa woensdag in Mechelen. Samen met de ingevallen Arne Cassaert (32) houdt de doelman de latere matchwinnaar Nikola Storm van een doelpunt af.
Volledig scherm
Het was bij momenten alle hens aan dek voor het doel van Warleson Lisboa woensdag in Mechelen. Samen met de ingevallen Arne Cassaert (32) houdt de doelman de latere matchwinnaar Nikola Storm van een doelpunt af. © Photo News

Doelman Warleson kon met Cercle Brugge net niet stunten in Mechelen: “Getoond dat ik er klaar voor was”

VOETBAL CROKY CUPAls Cercle Brugge woensdagavond in Mechelen tot minuut 117 uitzicht behield op kwalificatie voor de kwartfinales van de Belgische beker, dan mocht het daarvoor een grote kaars branden voor doelman Warleson. De Braziliaan hield met ettelijke geslaagde tussenkomsten een uur lang zijn netten schoon vooraleer Igor De Camargo hem een eerste keer kon kloppen. Tegen de pegel van uitblinker Nikola Storm, luttele minuten vooraleer het op strafschoppen leek uit te draaien, was hij compleet machteloos.

 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Nicolas Nys pakt met Tienen belangrijke punten in de degradatiestrijd: “Winnen tegen Gent-Oost Eagles was een kleine must”
  Basketbal eerste landelijke

  Nicolas Nys pakt met Tienen belangrij­ke punten in de degradatie­strijd: “Winnen tegen Gent-Oost Eagles was een kleine must”

  Tienen behaalde dit weekend een belangrijke 56-54-overwinning tegen Gent-Oost Eagles. Door deze driepunter vindt de ploeg aansluiting bij een peloton van vier concurrerende ploegen die allemaal samen de laatste plaats bezetten met drie overwinningen. Zaterdag wacht er opnieuw een cruciaal duel, wanneer Limburg United C over de vloer komt.
 2. Yves Defraigne wint met Okapi Aalst zenuwslopende thriller van Brussels: “Mag ik ook eens opgelucht zijn?”
  Basketbal Beker van België

  Yves Defraigne wint met Okapi Aalst zenuwslo­pen­de thriller van Brussels: “Mag ik ook eens opgelucht zijn?”

  Okapi Aalst stoot door naar de halve finales van de Beker van België na een thriller tegen Phoenix Brussels. Een zucht van opluchting in Het Forum was voelbaar tot in de perstribunes. Aalst euforisch, Brussels furieus.“Ik heb niets te zeggen”, fulmineerde Jean-Marc Jaumin meteen na het verlies in Aalst. De ex-coach van Okapi voelde zich bestolen. “Wij mochten vandaag niet winnen.” Brussels tekende behoud aan.