Thijs Debuyck in het shirt van tweedeprovincialer SK Geluwe.
Volledig scherm
Thijs Debuyck in het shirt van tweedeprovincialer SK Geluwe. © VDB

Doelman Thijs Debuyck (SK Geluwe) naar FC Aalbeke Sport: “Vooral omwille van de ambitie”

VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE BDoelman Thijs Debuyck (24) speelt volgend seizoen voor het ambitieuze FC Aalbeke Sport. Eerst wil hij met tweedeprovincialer SK Geluwe het behoud verzekeren. “We zullen er helemaal voor gaan. De groepssfeer is nog goed genoeg om er in te blijven”, aldus Thijs Debuyck. “Fysiek gaan we sterk staan.”

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Bryan Smeets eerste inkomende transfer voor ambitieus RWDM: “Seizoen kan niet snel genoeg beginnen”
  voetbal 1B

  Bryan Smeets eerste inkomende transfer voor ambitieus RWDM: “Seizoen kan niet snel genoeg beginnen”

  Nadat Jarno Libert eerder had beslist RWDM na drie seizoenen te verlaten voor een nieuw avontuur bij reeksgenoot Lierse, realiseerde de Brusselse club met de komst van Bryan Smeets van Lommel SK een eerste inkomende transfer. De Nederlander tekende een contract voor twee seizoenen met optie. Voorts kondigde RWDM aan een samenwerking op te starten met tweedenationaler RSD Jette.