Sofiane Hassan Bouzian moest zich tegen Winkel Sport drie keer omdraaien, maar is opnieuw de Tiense nummer één in doel.
Volledig scherm
Sofiane Hassan Bouzian moest zich tegen Winkel Sport drie keer omdraaien, maar is opnieuw de Tiense nummer één in doel. © Guy Meurs

Doelman Sofiane Bouzian hoopt met KVK Tienen stunt van vorig seizoen te herhalen tegen Patro Eisden: “Alles is mogelijk als we zelf een topmatch spelen”

voetbal eerste nationaleVorig seizoen moest winst tegen Patro Eisden voor zekerheid over een verlengd verblijf in eerste nationale zorgen voor KVK Tienen. Ook nu zouden de drie punten zeer welgekomen zijn na een iets te magere vier op vijftien. Vooral aan de thuisreputatie is er werk na de 0-3 tegen Winkel Sport.

 1. Grégoire Munster eindigt het rallyseizoen op een hoge noot: “We hebben een goede, intelligente wedstrijd gereden”
  autosport

  Grégoire Munster eindigt het rallysei­zoen op een hoge noot: “We hebben een goede, intelligen­te wedstrijd gereden”

  Grégoire Munster en Louis Louka (Hyundai i20 N Rally2) zijn zondag als tweede geëindigd in de Spa Rally, de slotwedstrijd van het Belgian Rally Championship. Munster was de enige rijder die min of meer gelijke tred kon houden met Stéphane Lefebvre, de uiteindelijke winnaar en de Belgische kampioen rally. Na zijn eerste zege in WRC2 van enkele weken geleden in Japan sloot Munster zijn seizoen in stijl af met een podiumplaats in de Spa Rally.
 1. Topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt kent geen winnaar (0-0): “Niet ontevreden met punt tegen de leider”
  voetbal tweede nationale B

  Topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt kent geen winnaar (0-0): “Niet ontevreden met punt tegen de leider”

  In de topper tussen Cappellen en Sporting Hasselt namen de twee ploegen elk een helft voor hun rekening. Cappellen had de bovenhand in de eerste periode, maar op slag voor rust hield Demont Maes van de 0-1 met een beenveeg. Na de pauze zette Hasselt dan weer druk, maar was het Dassen die tien minuten voor tijd een kopbal van Kil voor de lijn weghaalde. Zo bleef het bij 0-0. Goals waren leuk geweest, maar ze hadden de puntendeling niet minder logisch gemaakt.