Doelman Seppe Veraghtert is met Retie in eerste provinciale aan een sterk seizoen bezig.
Volledig scherm
Doelman Seppe Veraghtert is met Retie in eerste provinciale aan een sterk seizoen bezig. © Mpics

Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEMet Vorselaar en Retie stonden in eerste provinciale twee ploegen tegenover mekaar, die dezelfde visie nastreven. Met jonge talenten, omringd met de nodige ervaring, trachten een zorgeloos seizoen door te maken. Het was Senne Dierckx, die in het slot van de partij de balans in het voordeel van Retie deed kantelen. Dankzij de 2-3-overwinning worden beide clubs dichte buren in het algemeen klassement. Beide teams tellen nu 18 punten.

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Simon Reykers (RC Hades): “Nood aan een thuiszege tegen Eendracht Aalst om uit het dal te kruipen”
  voetbal tweede nationale B

  Simon Reykers (RC Hades): “Nood aan een thuiszege tegen Eendracht Aalst om uit het dal te kruipen”

  Niemand die had durven voorspellen dat RC Hades een moeilijk seizoen zou beleven. Het team van T1 Mirko Licata heeft veel kwaliteit in huis, maar het zat dit seizoen vaak tegen. Na de winterstop was er tijdens de oefenwedstrijden duidelijk beterschap merkbaar. Verdedigende middenvelder Simon Reykers, bezig aan een sterk seizoen, wil dat ook graag zien met de komst van het derde gerangschikte Eendracht Aalst.