Ben Bogaert wordt stevig omringd door een gretiger Oudenaarde.
Volledig scherm
Ben Bogaert wordt stevig omringd door een gretiger Oudenaarde. © RV

Doelman Otte (Olsa Brakel) reageert bijzonder ontgoocheld na puntendeling tegen jeugdig Oudenaarde: “Het wordt tijd om eindelijk eens wat verantwoordelijkheid te nemen”

Voetbal tweede nationale ASpanning troef in de enige nog overgebleven derby van de Vlaamse Ardennen. Een jeugdig Oudenaarde toonde zich minste de evenknie van een mak en vooral weinig creatief Olsa Brakel. Van Eerstvelde opende de score voor de thuisploeg, maar de gelijkmaker van Mezine was niet eens onverdiend. Zelfs tegen tien strijdende Oudenaardse jonge krijgers toonde Olsa zich amper gevaarlijk.

  1. Patro Eisden plukt Maasmechelaar Simon Bammens weg bij Thes: “Ik wil hard werken en een meerwaarde voor de ploeg worden”
    VOETBAL EERSTE NATIONALE

    Patro Eisden plukt Maasmeche­laar Simon Bammens weg bij Thes: “Ik wil hard werken en een meerwaarde voor de ploeg worden”

    Je moet het maar meemaken. Vorige week werd Maasmechelaar Simon Bammens weggeplukt bij reeksgenoot THES en enkele dagen later zit hij niet enkel in de kern voor de partij in Knokke, maar mag hij in de slotfase ook de 1-2 voorsprong helpen over de streep trekken. Wat een debuut! “Uiteraard was ik blij en dankbaar voor zoveel vertrouwen, maar de belangrijke driepunter voor de ploeg maakte me het meest gelukkig. De viering achteraf was top en gaf een onvergetelijk gevoel”, geniet de 24-jarige verdediger nog na.