Jo Coppens werd afgelopen woensdag voorgesteld bij de Duitse traditieclub MSV Duisburg.
Volledig scherm
Jo Coppens werd afgelopen woensdag voorgesteld bij de Duitse traditieclub MSV Duisburg. © MSV Duisburg / RV

Doelman Jo Coppens start nieuw avontuur bij Duitse derdeklasser MSV Duisburg: “We gaan voor stabiliteit en de promotie”

Voetbal BuitenlandZonhovenaar Jo Coppens (30), einde contract na een half seizoen bij Unterhaching, blijft in de Duitse derde klasse aan de slag. De doelman tekende een tweejarig contract bij MSV Duisburg dat  na enkele teleurstellende seizoen weer aan de weg naar boven wil timmeren. “We gaan voor stabiliteit en de promotie”, klinkt het.

 1. Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoopste energiecontracten: zo betaal ook jij minder
  Energie

  Maar 5% gezinnen beschikt over goedkoop­ste energiecon­trac­ten: zo betaal ook jij minder

  De consument raakt niet wijs uit de energiemarkt en zijn stroom- en aardgasfactuur. Hij is nauwelijks op de hoogte van de contractvoorwaarden, weet amper of hij een vaste of variabele prijs betaalt en heeft geen inzicht in de verschillende vaste kosten. Het gevolg: door een gebrek aan informatie betaalt hij een te hoge energieprijs. Maar waar vind je alle essentiële informatie? Mijnenergie.be schept klaarheid.
 2. Noor Van Riel volgde met spanning prestatie van broer Marten op Spelen: “Ontzettend fier op zijn vierde plaats”
  Triatlon

  Noor Van Riel volgde met spanning prestatie van broer Marten op Spelen: “Ontzettend fier op zijn vierde plaats”

  Onze landgenoot Marten Van Riel greep afgelopen nacht nipt naast een medaille in de olympische triatlon. De Kempenaar streed lange tijd mee voorin, maar moest in het afsluitende loopnummer in de slotkilometeres de top drie laten gaan. Het wedstrijdverloop zat niet mee voor de Belgian Hammer, maar ondertussen heeft de ontgoocheling plaatsgemaakt voor trots. “Want hij moet hier ook fier op zijn”, meent zijn zus en eveneens triatlete Noor Van Riel.
 3. Niels Driesen rondt aanvalswerk af met eerste zege en Belgische titel bij de tweedejaars nieuwelingen: “Verrassing, ook voor mij”
  Wielrennen BK tweedejaars nieuwelingen

  Niels Driesen rondt aanvals­werk af met eerste zege en Belgische titel bij de tweede­jaars nieuwelin­gen: “Verrassing, ook voor mij”

  Een week nadat hij de Limburgse titel aan Jarno Widar moest laten, is Niels Driesen (Acrog Tormans Balen) Belgisch kampioen bij de tweedejaars nieuwelingen geworden. De benjamin uit Nieuwerkerken was de beste van een kopgroep van drie renners. Liam Coninckx (Sport en Steun Leopoldsburg) werd knap derde. De nieuwe kampioen is heel blij met de driekleur, maar ook verrast. “Zeg dat wel, ik rekende mezelf niet bij de favorieten, maar ik heb wel een sterke koers gereden”, vertelt hij.