Doelman Glenn Baeten en Wezel zijn woensdagavond gastheer voor Bevel.
Volledig scherm
Doelman Glenn Baeten en Wezel zijn woensdagavond gastheer voor Bevel. © Mpics

Doelman Glenn Baeten begint woensdagavond met Wezel Sport aan heel druk inhaalprogramma

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEDe topper tussen ASV Geel en Wezel Sport heeft het voorbije weekend geen winnaar opgeleverd (0-0). Daardoor blijven de posities in eerste provinciale vrijwel ongewijzigd. Voor Wezel Sport was het de eerste wedstrijd in drie weken. Coronabesmettingen en het onbespeelbare veld van Oppuurs gooiden de voorbije weken roet in het eten.

 1. Mario Nobels (Olympia Wijgmaal) kijkt al uit naar hoofdtrainerschap vanaf volgend seizoen: “Dat is altijd mijn ambitie geweest”
  voetbal tweede nationale B

  Mario Nobels (Olympia Wijgmaal) kijkt al uit naar hoofdtrai­ner­schap vanaf volgend seizoen: “Dat is altijd mijn ambitie geweest”

  Gezien de omstandigheden deed Olympia Wijgmaal het niet onaardig tegen KVK Tienen afgelopen zondag, aangezien de trainersstaf amper aan elf fitte spelers geraakte. Die staf en bij uitbreiding de sportieve cel is ondertussen al bezig met het huiswerk voor volgend seizoen, zeker nu met huidig T2 Mario Nobels de nieuwe trainer gekend is.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.