Op de zevende speeldag kon Dylan Olievier voor het eerst de nul houden.
Volledig scherm
Op de zevende speeldag kon Dylan Olievier voor het eerst de nul houden. © VDB

Doelman Dylan Olievier (Eendracht Wervik): “We staan onder onze waarde, maar hopelijk zijn we nu vertrokken”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEEersteprovincialer Eendracht Wervik kon zaterdag thuis tegen FC Meulebeke (3-0) voor de eerste keer dit seizoen de nul houden. Uiteraard een opsteker voor de ervaren doelman Dylan Olievier. “Dat doet inderdaad deugd”, lacht hij. “De nul houden is altijd wel tof. Niet alleen voor mij, maar ook voor de laatste zes man in de ploeg.”

 1. Edwin Wang (KVK Wellen) wil bevestigen op Berlaar: “Moment om een kloof te slaan”
  Voetbal derde nationale B

  Edwin Wang (KVK Wellen) wil bevestigen op Berlaar: “Moment om een kloof te slaan”

  Bij KVK Wellen heeft men er een heerlijk trainingsweekje opzitten. Hoeft niemand te verbazen na de sterke prestatie en dito winst tegen leider Racing Mechelen van afgelopen week. Edwin Wang toonde zich weer heel belangrijk op het middenveld en wil zondag die prestatie op Berlaar-Heikant herhalen. “Het zou niet kunnen, dat je pas de leider opzijzet om het dan een week later te verkwanselen tegen een tegenstrever die we normaal moeten aankunnen”, aldus Wang.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.