RC Hades won met 2-1 van Pepingen-Halle en het feestje kon losbarsten met het binnenhalen van de tweede periodetitel.
Volledig scherm
RC Hades won met 2-1 van Pepingen-Halle en het feestje kon losbarsten met het binnenhalen van de tweede periodetitel. © RV

Doelman Dries Gijbels en RC Hades vieren tweede periodetitel: “Leuk voor de groep, maar focus moet reeds naar woensdag met de komst van Jong KV Mechelen B”

voetbal tweede nationale BFeest bij de boys van T1 Mirko Licata na de 2-1-overwinning tegen Pepingen-Halle, want de eerste prijs is binnen voor de leider met de tweede periodetitel. Veel tijd om te feesten is er niet, want er wacht een pittige week met woensdag de komst van Jong KV Mechelen B en zondag de topper bij naaste achtervolger Cappellen.

  1. Arne Van Den Eynde (E. Aalst) hoopt tegen eindronde in topvorm te zijn: “Als we compleet geraken, kunnen we top van onze reeks aan”
    PREMIUM
    voetbal tweede nationale A

    Arne Van Den Eynde (E. Aalst) hoopt tegen eindronde in topvorm te zijn: “Als we compleet geraken, kunnen we top van onze reeks aan”

    Arne Van Den Eynde maakte vorige week op FC Gullegem zijn wederoptreden met een invalbeurt van een twintigtal minuten. De middenvelder viel in de topper tegen SC Lokeren-Temse uit met een gescheurd ligament aan de enkel en rekent er na een lange revalidatie op tegen de eindronde in topvorm te zijn. Hij hoopt in competitieverband met meer speelminuten matchritme op te doen, maar nu zondag tegen Racing Harelbeke kan hij zeker nog geen negentig minuten aan.