Doelman Dieter Hannes wist al zes keer dit seizoen zijn netten schoon te houden.
Volledig scherm
Doelman Dieter Hannes wist al zes keer dit seizoen zijn netten schoon te houden. © VK Linden/ RV

Doelman Dieter Hannes en VK Linden willen thuis tegen Liedekerke in het spoor blijven van leider Kampenhout: “We spelen naar onze kwaliteiten”

voetbal eerste provincialeIn eerste provinciale liet VK Linden twee weken geleden nog een steekje vallen tegen Grimbergen, maar die werd meteen daarna weer opgeraapt met een 0-2-zege op Wambeek-Ternat. Om in het spoor van leider Kampenhout te blijven, zou een zege thuis tegen middenmoter VK Liedekerke zaterdag wel weer welkom zijn.

 1. Arne Scheldeman met Eendracht Wervik naar SC Wielsbeke: “Om zeker te zijn van het behoud moeten we zeker nog vijf wedstrijden winnen”
  voetbal derde amateur

  Arne Scheldeman met Eendracht Wervik naar SC Wielsbeke: “Om zeker te zijn van het behoud moeten we zeker nog vijf wedstrij­den winnen”

  Nadat het vier wedstrijden ongeslagen was verloor Eendracht Wervik zaterdagavond tegen een sterk VW Hamme (2-3), de leider in de tweede periode. Het beslissend doelpunt viel in de extra tijd en na veel protest wegens voorafgaand een fout op Arne Scheldeman.. Het team van trainer Jakob Crombez moet nu zondag naar KSC Wielsbeke dat de heenwedstrijd won.
 2. SV Wevelgem City vraagt geen licentie voor derde amateur aan en neemt niet deel aan de eindronde: “Spelers mogen wel kampioen spelen”
  voetbal eerste provinciale

  SV Wevelgem City vraagt geen licentie voor derde amateur aan en neemt niet deel aan de eindronde: “Spelers mogen wel kampioen spelen”

  SV Wevelgem City verloor zaterdag de topper tegen SC Blankenberge (2-3). De kustploeg nadert tot op vier punten. De Vlassers wonnen de eerste periode maar gaan de eindronde niet spelen. De club vroeg immers geen licentie voor derde amateur aan. “Maar dat betekent niet dat de spelers geen kampioen mogen spelen”, benadrukt ondervoorzitter Wouter Verrote.
 3. T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminuten de gelijkmaker: “De ontgoocheling is groot, want we laten twee punten liggen”

  T1 Steve Bould en Lommel SK slikken in slotminu­ten de gelijkma­ker: “De ontgooche­ling is groot, want we laten twee punten liggen”

  T1 Steve Bould van Lommel SK voerde twee wijzigingen door ten opzichte van de partij tegen Club NXT. In de spits terug de Braziliaan Caué en achterin Lemoine. Stijn Wuytens viel in laatste instantie gekwetst uit en Kadiri verdween naar de bank. Het werd een wedstrijd zonder veel doelgevaar, maar Lommel SK leek op weg naar de zege, na een knap doelpunt van Agustin Anello. De rode kaart voor Vancsa en de gelijkmaker van Myny bezorgden de Noord-Limburgers een koude douche.