Doelman Chris André Espeso Nunez moet bij zijn nieuwe club Eendracht Aalst (voorlopig) vrede nemen met een zitje op de bank.
Volledig scherm
Doelman Chris André Espeso Nunez moet bij zijn nieuwe club Eendracht Aalst (voorlopig) vrede nemen met een zitje op de bank. © Kenneth Demaret / RV

Doelman Chris André Espeso Nunez (Eendracht Aalst): “Keihard werken en geduldig op mijn kans wachten”

voetbal tweede nationale AChris André Espeso Nunez ruilde tijdens de wintermercato SC Lokeren-Temse in voor Eendracht Aalst en moet in het doel de concurrentie aangaan met Victor Swinnen. Door zijn komst haalt die laatste opnieuw zijn niveau van de eerste maanden bij Aalst. “Ik werk keihard op training en wacht geduldig op een speelkans.”

 1. Lyra-Lierse speelt zaterdag de topper op het veld van Hades Kiewit: “Wedstrijd met een gouden randje”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  Ly­ra-Lier­se speelt zaterdag de topper op het veld van Hades Kiewit: “Wedstrijd met een gouden randje”

  Lyra-Lierse staat na een 16 op 18 plots in de top vier van tweede nationale B, op vijf punten van de leider en dat is Hades Kiewit. Zaterdag - let op: vervroegd aanvangsuur: 18.30 uur - staat er op het veld van Hades Kiewit dus een heuse topper op het programma, waarin Lyra-Lierse zich helemaal in het zog van Hades kan voetballen. Bij winst beent Lyra-Lierse de leider zo goed als bij.
 2. Jordi Maus en Sporting Hasselt winnen leuke thuisderby tegen SK Tongeren: “Op basis van de tweede helft een verdiende zege”
  PREMIUM

  Jordi Maus en Sporting Hasselt winnen leuke thuisderby tegen SK Tongeren: “Op basis van de tweede helft een verdiende zege”

  Het werd een boeiende derby tussen Sporting Hasselt en SK Tongeren. Beide ploegen schoten gretig uit de startblokken, maar halverwege de eerste helft sloeg Jordi Maus genadeloos toe. Nog voor het uur scoorde de Hasseltse kapitein een tweede keer. Toen Devon Maes ook zijn doelpuntje kon meepikken mochten de boeken dicht. SK Tongeren zag de aansluitingstreffer van Bernd Stassen onterecht worden afgekeurd, maar de Eburonen waren niet scherp genoeg om aanspraak te mogen maken op puntengewin.