Doelman Berke Özer (KVC Westerlo) in actie tegen Lierse-Kempenzonen.
Volledig scherm
Doelman Berke Özer (KVC Westerlo) in actie tegen Lierse-Kempenzonen. © Gmax

Doelman Berke Özer en KVC Westerlo kunnen zich geen puntenverlies meer permitteren tegen SK Deinze: “Ons krediet is stilaan opgebruikt”

Voetbal Eerste klasse BNa de recente één op zes tegen Lommel en RWDM en met binnenkort drie lastige verplaatsingen naar Club NXT, Seraing en Lommel in het vooruitzicht, weet KVC Westerlo wat het zondagavond in eigen stadion te doen staat tegen SK Deinze. Met minder dan de drie punten mogen de Kemphanen niet tevreden zijn.

 1. Carmelo Nieddu en Futsal Rode Duivels verliezen nipt en grijpen naast EK-ticket: “De ontgoocheling is groot, dit verdienden we niet”
  futsal

  Carmelo Nieddu en Futsal Rode Duivels verliezen nipt en grijpen naast EK-tic­ket: “De ontgooche­ling is groot, dit verdienden we niet”

  De Futsal Rode Duivels zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor het EK 2022 in Nederland. In een rechtstreeks duel won Finland met het kleinste verschil. De ontgoocheling achteraf was bijzonder groot. “Ons team heeft alles gegeven, maar is uiteindelijk gestrand op één doelpunt van de kwalificatie. En dit is bijzonder zuur”, baalde T2 Carmelo Nieddu.
 2. Kapitein Marvin Foucart bevestigt verlengd verblijf bij SK Ronse: “Ik wil mee steunpilaar zijn voor jongeren”
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Kapitein Marvin Foucart bevestigt verlengd verblijf bij SK Ronse: “Ik wil mee steunpi­laar zijn voor jongeren”

  Tweedenationaler SK Ronse lijkt meer en meer werk te maken van de samenstelling van de A-kern voor volgend seizoen. Wat vorige week al in de lucht hing, werd afgelopen weekend bevestigd, met name het verlengd verblijf van kapitein Marvin Foucart en spits Robin Itoua bij Ronse. Ook Soriba Sylla zette zijn krabbel onder een contract voor een extra seizoen in het Orphale Cruckestadion. Als centrale verdediger werd de boomlange Fransman Marc Coffi Quansah (24) gehaald.
 1. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City

 2. Kijk hier naar de hoogtepunten van Liverpool-Real Madrid
  Play
  Champions League

  Kijk hier naar de hoogtepun­ten van Liverpool-Re­al Madrid