De Porsche van Dylan Derdaele, Marc Goossens, Kenneth Heyer en Nicolas Saelens, ofwel 14 zeges in de 24 uur van Zolder in één wagen.
Volledig scherm
De Porsche van Dylan Derdaele, Marc Goossens, Kenneth Heyer en Nicolas Saelens, ofwel 14 zeges in de 24 uur van Zolder in één wagen. © Benny Houbrigts / RV

Dit weekend spannende strijd voor de zege in 43ste editie van de 24 uur van Zolder

autosportNu zaterdag wordt om 16 uur stipt, het licht op groen gezet voor de 43ste editie van de 24 Hours of Zolder. Na een seizoen ‘zonder’, om de voor de hand liggende redenen, is het spektakel van de meest beproevende uithoudingsrace ter wereld terug.

 1. Invaller Junior Van Damme schiet Voorde-Appelterre naar tweede plaats (3-0): “Meteen raak bij eerste baltoets”
  Voetbal 3NA

  Invaller Junior Van Damme schiet Voor­de-Appelterre naar tweede plaats (3-0): “Meteen raak bij eerste baltoets”

  Fusieclub Voorde-Appelterre heeft Lochristi opnieuw met de voetjes op de grond gezet. De fusieclub kwam al na één minuut op voorsprong en hield nadien gemakkelijk stand tegen een eerder matig spelend Lochristi. Even voorbij het uur schoot de ingevallen Junior Van Damme bij zijn eerste baltoets al het blessureleed van zich af. In blessuretijd was het opnieuw Van Damme die de duidelijke 3-0-cijfers op het scorebord zette.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.