Mats De Ridder werd Belgisch kampioen bij de dertienjarige aspiranten.
Volledig scherm
Mats De Ridder werd Belgisch kampioen bij de dertienjarige aspiranten. © Geert De Rycke

Dirk Onghena ziet veel provinciaal crosstalent opduiken: “De toekomst oogt mooi in Oost-Vlaanderen”

VeldrijdenVorig weekend werkten de aspiranten hun Belgisch kampioenschap veldrijden af in Hamme. De medailles werden uitgereikt, het slijk weggespoeld. De tijd van evalueren is aangebroken. Provinciaal trainer Dirk Onghena stelt vast de provincie Oost-Vlaanderen sterk voor de dag is gekomen. Het nodige talent is aanwezig. Bij de jongens pakte men alle titels.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Sterke Steven Dillien aan de basis van 5-3-zege tegen Azerbeidzjan: “Tumultueus einde doet niets af aan onze verdiensten”
  Futsal Rode Duivels

  Sterke Steven Dillien aan de basis van 5-3-zege tegen Azerbeid­zjan: “Tumultueus einde doet niets af aan onze verdien­sten”

  De vriendschappelijke interland tussen België en Azerbeidzjan kende een hoogst ongewone ontknoping. Op tweeëndertig seconden van het einde van de match weigerden de Azeri’s bij een 5-3-stand nog verder te spelen. Dit merkwaardig slot doet mag niet doen vergeten dat de Rode Duivels een sterke partij speelden. Steven Dillien was een van de smaakmakers.