Bree-Beek-trainer Dirk Daelmans: “Als we winnen in Achel, wachten ons nog drie zware cols tot de titel.”
Volledig scherm
Bree-Beek-trainer Dirk Daelmans: “Als we winnen in Achel, wachten ons nog drie zware cols tot de titel.” © Dick Demey

Dirk Daelmans en Bree-Beek zijn klaar voor topper in Achel: “We gaan voluit voor de titel”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEIn eerste provinciale woedt de titelstrijd in alle hevigheid. Met Achel en Bree-Beek staan zaterdag twee teams uit de top drie tegenover elkaar. Alhoewel beide clubs geen licentie voor nationale aanvroegen en dus niet kunnen promoveren, gaan ze voluit voor het kampioenschap. Achel heeft een streepje voor. De club van Jan Van Hout prijkt helemaal bovenin en zit met negen opeenvolgende overwinningen in de winning flow. “Achel mikt op revanche na de 6-1-nederlaag uit de heenwedstrijd. Maar we zullen er vrank en vrij onze kans gaan”, weet Bree-Beek-trainer Dirk Daelmans.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  7

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. De Panne zegeviert in kelderkraker tegen Roeselare-Daisel B: “Operatie redding is ingezet, maar we zijn er nog niet”
  PREMIUM
  voetbal derde provinciale B

  De Panne zegeviert in kelderkra­ker tegen Roeselare-Dai­sel B: “Operatie redding is ingezet, maar we zijn er nog niet”

  RC De Panne heeft met een 4-1-zege tegen rechtstreeks concurrent SK Roeselare-Daisel B een cruciale zege geboekt in de strijd om het behoud. De kustploeg verlaat zo de voorlaatste plaats en wipt over de Roeselarenaars naar de veertiende plaats in derde provinciale B, met één punt voorsprong op haar naaste concurrent. Kruiseke blijft afgetekend laatste.