Dion De Neve verdedigt komend seizoen de kleuren van KV Kortrijk.
Volledig scherm
Dion De Neve verdedigt komend seizoen de kleuren van KV Kortrijk. © Belga

Dion De Neve verliet Zulte Waregem voor aartsrivaal KV Kortrijk: “Ik voelde mij hier meteen thuis”

Voetbal 1ADion De Neve sprak voor het eerst met de pers sinds zijn gevoelige overgang van Zulte Waregem naar KV Kortrijk. De 21-jarige Belg genoot eveneens interesse van AA Gent, het Duitse Hannover, het Franse Nîmes en het Italiaanse Lecce, maar koos uiteindelijk toch voor een avontuur in Zuid-West-Vlaanderen. Hij tekende een contract voor drie seizoenen, met optie op nog een extra jaar.

0 reacties

 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 3. Davy Heymans neemt afscheid van Tongeren met bekerzege in Termien: “Opvolger Tomas Daumantas gaat dit goed doen”
  voetbal tweede nationale B

  Davy Heymans neemt afscheid van Tongeren met bekerzege in Termien: “Opvolger Tomas Daumantas gaat dit goed doen”

  In een boeiend bekerduel nam SK Tongeren met 2-3 de maat van Termien. Voor Davy Heymans was de partij tegen Termien meteen zijn laatste opdracht als trainer van Tongeren. De Zutendaler tekende een contract bij MVV en gaat er vanaf maandag fulltime aan de slag als coördinator bij de MVV-jeugdacademie. Bij Tongeren wordt hij vervangen door Tomas Daumantas, die de voorbije acht seizoenen bij Termien trainde.