Dion De Neve gaat lachend op de foto in Sint-Truiden, samen met Jelle Vossen en Zinho Gano, de doelpuntenmakers van Zulte Waregem op Stayen: “Mijn eerste assist op het hoogste niveau, dan zweef je toch even, ja.”
Volledig scherm
Dion De Neve gaat lachend op de foto in Sint-Truiden, samen met Jelle Vossen en Zinho Gano, de doelpuntenmakers van Zulte Waregem op Stayen: “Mijn eerste assist op het hoogste niveau, dan zweef je toch even, ja.” © Zulte Waregem/RV

Dion De Neve, ontdekking op links met perfecte assist bij Zulte Waregem: “Ik wil geen stappen overslaan”

VOETBAL 1AHoe vaak zou dat al gebeurd zijn? Invallen, en bij je eerste balcontact meteen een perfecte assist afleveren. Een 20-jarige linkspoot deed het vorige zaterdag op Sint-Truiden, een jonge Aalstenaar voor wie het pas zijn tweede korte invalbeurt bij Zulte Waregem is. Dion De Neve: onthoud de naam!

  1. Koen Persoons keert met Ninove terug naar club waar hij glorieperiode kende: “Word in Lokeren nog steeds op handen gedragen”

    Koen Persoons keert met Ninove terug naar club waar hij glorieperi­o­de kende: “Word in Lokeren nog steeds op handen gedragen”

    De verplaatsing van leider Ninove naar de door iedereen vooraf getipte titelfavoriet Lokeren-Temse zorgt zaterdagavond voor een aantrekkelijke affiche in tweede nationale A. Naast het feit dat er heel wat op het spel staat, wordt het een meer dan speciale wedstrijd voor de Ninoofse centrale middenvelder Koen Persoons. Vier jaar na zijn vertrek bij het voormalige Sporting Lokeren keert hij terug naar Daknam, waar hem ongetwijfeld een warm onthaal te wachten staat.