Diogo had in de halve finale tegen Real Herentals een belangrijk aandeel in de kwalificatie.
Volledig scherm
Diogo had in de halve finale tegen Real Herentals een belangrijk aandeel in de kwalificatie. © Geert Tresignie

Diogo begint met Halle-Gooik aan finale van play-offs: “Antwerpen is een waardige tegenstander”

FutsalVoor het eerst in drie jaar worden er in het futsal weer normale play-offs afgewerkt. Ondanks die lange periode van inactiviteit lijkt de tijd weinig veranderingen met zich meegebracht te hebben. Vrijdag staan met Halle-Gooik en Antwerpen de twee beste ploegen tegenover elkaar in de finale. Het eerste duel wordt in Antwerpen gespeeld.

  1. Coach Jonas De Roeck en KVC Westerlo vertrekken met een goed gevoel op stage na twee gewonnen oefenduels: “We moeten nog stappen zetten, maar ik ben tevreden”

    Coach Jonas De Roeck en KVC Westerlo vertrekken met een goed gevoel op stage na twee gewonnen oefenduels: “We moeten nog stappen zetten, maar ik ben tevreden”

    Na City Pirates (11-0) en AA Gent (6-2) stonden er zaterdag twee oefenwedstrijden op het programma voor KVC Westerlo. ‘s Middags werd het een rustige 2-0-zege tegen Patro Maasmechelen. In de vooravond werd de Israëlische topclub Maccabi Tel Aviv met 2-1 opzij gezet. De Kemphanen blijven in de voorbereidingsfase voorlopig dus nog ongeslagen .