Beerschots Jan Van den Bergh in een uitgeregend spurtduel met Robbe Decostere van Cercle.
Volledig scherm
Beerschots Jan Van den Bergh in een uitgeregend spurtduel met Robbe Decostere van Cercle. © Photo News

Dinsdag deel twee van Beerschot-Cercle: nu al in top vijf van meest bizarre matchen sinds Beerschots doorstart

Voetbal 1ADinsdagavond worden de laatste 35 minuten van het zaterdag stopgezette duel Beerschot-Cercle Brugge afgewerkt. Wat de uitslag straks ook wordt, de wedstrijd komt sowieso in de top vijf van de meest bizarre matchen sinds Beerschots doorstart in 2013. Herinnert u zich deze nog?

  1. Dik twee jaar na zware val knoopt Michael Van Cleven opnieuw aan met winst in Mallorca: “Een comeback zou ik dit niet durven noemen”
    Triatlon

    Dik twee jaar na zware val knoopt Michael Van Cleven opnieuw aan met winst in Mallorca: “Een comeback zou ik dit niet durven noemen”

    Mirakels in de sport, soms bestaan ze echt. Kijk maar naar de prestatie van de naar Izegem uitgeweken Bruggeling Michael Van Cleven afgelopen weekend in de triatlon van Mallorca. Na een zware val was de voormalige toptriatleet ruim 2,5 jaar buiten strijd. Een telefoontje een maand geleden zette Van Cleven weer aan het trainen voor zijn favoriete sport. Dat de poulain van profatleet Marino Vanhoenacker het triatlon nog niet verleerd is, bewees hij in Mallorca door er zowaar als eerste over de streep te komen.