Zo scoorde Teddy Chevalier zijn eerste goal van zijn derde passage bij KV Kortrijk. Hij stuurde de bal overhoeks naast Lommeldoelman Svedkauskas.
Volledig scherm
Zo scoorde Teddy Chevalier zijn eerste goal van zijn derde passage bij KV Kortrijk. Hij stuurde de bal overhoeks naast Lommeldoelman Svedkauskas. © Photo News

Dinsdag bekert Kortrijk tegen Standard, maar eerst is er Moeskroen: “Het gaat om de punten”

voetbal 1A“Die overwinning is mooi”, zei Teddy Chevalier in de dampende kleedkamer na afloop van het eerste bekerduel van het seizoen in het gezellige voetbalpark van Lommel SK. “Maar we moeten vanaf nu alleen nog bezig zijn met de wedstrijd van vrijdag in Moeskroen. Nu gaat het om de punten.”

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend