Dino Hotic vorig weekend op Sclessin in duel met Denis Dragus. “We voelden ons in Luik bekocht door de arbitrage, want we waren zeker niet de mindere van Standard.”
Volledig scherm
Dino Hotic vorig weekend op Sclessin in duel met Denis Dragus. “We voelden ons in Luik bekocht door de arbitrage, want we waren zeker niet de mindere van Standard.” © Belga

Dino Hotic wil tegen KV Mechelen opstaan: “Union? Ik weet van niks, ik ben speler van Cercle”

Voetbal Jupiler Pro LeagueZaterdag moet Cercle Brugge tegen KV Mechelen vol aan de bak, om de weinig benijdenswaardige positie in de voorlopige rangschikking wat op te krikken. Om de motor van de Vereniging weer aan de praat te krijgen, wordt vooral naar Dino Hotic gekeken. “Ik besef dat het nog niet vlot loopt dit seizoen, maar ik ga me ook nu weer volledig geven”, verzekert de Bosniër.

  1. Louis Machiels viert samen met Andrea Bertolini zijn vijfde Europese titel: “Dit schitterende seizoen smaakt echt naar meer”
    autosport

    Louis Machiels viert samen met Andrea Bertolini zijn vijfde Europese titel: “Dit schitteren­de seizoen smaakt echt naar meer”

    Louis Machiels en de Italiaan Andrea Bertolini vormen al jaren een vast duo in de Europese GT-racerij. Dit weekend behaalde het duo, samen met de Italiaan Stefano Costantini, een vijfde titel in hun lange samenwerking. Aan het stuur van de rode Ferrari 488 GT3 van AF Corse zegevierde het duo eerder dit jaar ook al in de klasse Pro/Am in de 24 Uur van Spa.