Dimitri Peyskens reed in Brugge-De Panne bijna 180 kilometer in de aanval.
Volledig scherm
Dimitri Peyskens reed in Brugge-De Panne bijna 180 kilometer in de aanval. © Photo News

Dimitri Peyskens gaf Brugge-De Panne kleur: “In het peloton koekeloeren had weinig zin”

Wielrennen profsDe sponsors van Bingoal-Pauwels Sauzen WB zullen woensdagavond tevreden geweest. Dimitri Peyskens heeft hen in Brugge-De Panne uren publiciteit opgebracht. De prof uit Hoeilaart was mee met de vroege vlucht die standhield tot op dertig kilometer van de finish. Peyskens focust op de Waalse klassiekers.

 1. Frederik D’Hollander kan met Zulte Waregem rekenen op Vormer tegen Antwerp: “Het geloof is groot bij ons”
  PREMIUM
  voetbal jupiler pro league

  Frederik D’Hollander kan met Zulte Waregem rekenen op Vormer tegen Antwerp: “Het geloof is groot bij ons”

  Medisch is Ruud Vormer goedgekeurd voor de dienst, morgenavond tegen Antwerp. Of Frederik D’Hollander de... Hollander straks ook meteen in de ploeg zet, is nog even afwachten. Met het gelijkspel op Standard als motor, is bij Zulte Waregem alvast de hoop op een mogelijk mirakel fors toegenomen. “Vanuit veel hoeken, vaak mensen die ik totaal niet ken, krijg ik complimentjes en aanmoedigingen”, kadert de kersverse T1 het herwonnen geloof in de redding.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.