Dimitri Delorge (links) neemt zijn ploegmaats op sleeptouw.
Volledig scherm
Dimitri Delorge (links) neemt zijn ploegmaats op sleeptouw. © DHH

Dimitri Delorge en Tempo Overijse zijn begonnen aan deel twee van de voorbereiding: “We zijn er terug direct ingevlogen”

voetbal derde nationale aTempo Overijse begon deze week aan haar tweede luik van de voorbereiding. De derdenationaler liet begin vorig seizoen mooie dingen zien. We polsten bij kapitein Dimitri Delorge of we deze ook dit seizoen mogen verwachten.

 1. Niels Driesen rondt aanvalswerk af met eerste zege en Belgische titel bij de tweedejaars nieuwelingen: “Verrassing, ook voor mij”
  Wielrennen BK tweedejaars nieuwelingen

  Niels Driesen rondt aanvals­werk af met eerste zege en Belgische titel bij de tweede­jaars nieuwelin­gen: “Verrassing, ook voor mij”

  Een week nadat hij de Limburgse titel aan Jarno Widar moest laten, is Niels Driesen (Acrog Tormans Balen) Belgisch kampioen bij de tweedejaars nieuwelingen geworden. De benjamin uit Nieuwerkerken was de beste van een kopgroep van drie renners. Liam Coninckx (Sport en Steun Leopoldsburg) werd knap derde. De nieuwe kampioen is heel blij met de driekleur, maar ook verrast. “Zeg dat wel, ik rekende mezelf niet bij de favorieten, maar ik heb wel een sterke koers gereden”, vertelt hij.
 2. Logische Odeyn en verrassende Sanders pakken oppergaai in Westrozebeke: “Zo’n korte wedstrijd doet altijd wel pijn”
  duatlon

  Logische Odeyn en verrassen­de Sanders pakken oppergaai in Westrozebe­ke: “Zo’n korte wedstrijd doet altijd wel pijn”

  Een crossduatlon in de zomermaanden. Het was een keer wat anders in de eerste manche van het regelmatigheidscriterium Cross Duatlon Series in Westrozebeke zaterdagnamiddag. Bij de mannen stond er geen maat op voormalig wereldkampioen duatlon Seppe Odeyn, die enkel van Guust De Smul wat tegenstand ondervond. Bij de vrouwen stond met de Gentse Debbie Sanders eerder een verrassende naam op het hoogste schavotje.
 3. Siegerd Degeling neemt zijn team op sleeptouw: “Eendracht Termien kampioen? Het moet er eens van komen, hé”
  Voetbal provinciaal

  Siegerd Degeling neemt zijn team op sleeptouw: “Eendracht Termien kampioen? Het moet er eens van komen, hé”

  Na twee trainingsperiodes en oefenduels tegen Bregel Sport en KRC Genk, ging Eendracht Termien afgelopen week de laatste rechte lijn in richting competitiestart. Termien zag tijdens het tussenseizoen enkele ervaren routiniers vertrekken, maar compenseerde dit met het aantrekken van spelers die op een hoger niveau hun strepen verdienden. Volgende zondag start Termien de bekercompetitie op het veld van derde provincialer Grimbie 69.